undefined
Monsunowanie nadaje kawie niepowtarzalny, charakterystycznie aksamitny smak. Bardzo delikatny, pozbawiony kwasowości, z lekko wyczuwalną nutą pikanterii.
Pozbawienie naparu kwasowości sprawia, iż jest to najbardziej odpowiednia mieszanka pod wieczorne specjały kawowe, zarówno pod espresso, czy kawę, jak również te z dodatkiem mleka lub pianki mlecznej.
Mieszanka Café Crème to harmonijne połączenie najlepszych gatunków 100% Arabik z Gwatemali, Brazylii i Kostaryki.
100% Arabica, której plantacje znajdują się w północnej części Hondurasu, w okolicach San Antonio de la Cumbre. Swój wyjątkowo delikatny i aksamitny smak i aromat zawdzięcza niezwykle delikatnej uprawie, ponieważ wszystkie jej etapy - od rozsadu do z
Połączenie 70% ziaren Arabiki i 30% ziaren Robusty. Ziarna pochodzą z Meksyku, Brazylii i Ugandy, czemu zawdzięczają wyjątkową pełnię smaku. Mieszanka Impressa jest przygotowana specjalnie do użycia w ekspresach automatycznych JURA. Dzięki zawartośc